Με το βραβείο Best in Fashion τιµήθηκε η Pink Woman στα E-Volution Awards την Παρασκευή 18 Δεκεµβρίου, τα βραβεία που διοργάνωσαν για 10η χρονιά το Marketing Week, η BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εµπορίου (ELTRUN) του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών. 

Η βράβευση της Pink Woman έρχεται ως αποτέλεσµα της επιτυχηµένης της πορείας µέσα στο 2020 και την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει, όπως η βελτίωση του εταιρικού brand image, η ενίσχυση της digital επικοινωνίας και η βελτιστοποίηση της διαφηµιστικής της απόδοσης.   

Πιο συγκεκριµένα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ποιότητας του φωτογραφικού υλικού για την προώθηση των collections της, η Pink Woman έδωσε έµφαση στην παραγωγή υλικού υψηλών προδιαγραφών, που αξιοποιήθηκε και µε αφορµή το λανσάρισµα του νέου της e-shop, µαζί µε τα videos.  

Επιπλέον, έχοντας ήδη µία δυνατή βάση followers σε Instagram και Facebook, επένδυσε στο Tik Tok ενώ παράλληλα καλλιέργησε τις συνεργασίες µε fashion influencers από Ελλάδα και Μάλτα.   

Επίσης, σε επίπεδο digital marketing, η  κατανοµή της διαφηµιστικής δαπάνης στις βασικές καµπάνιες των Facebook και Google Ads, απέφερε εξαιρετικά αποτελέσµατα σε επίπεδο στόχευσης, δηµογραφικών και γεωγραφικών στοιχείων, αλλά και τα ενδιαφέροντα του target group, ενώ αξιοποιήθηκαν και custom digital marketing tools. Τα παραπάνω έφεραν εντυπωσιακά αποτελέσµατα στην εταιρεία, όπως βελτίωση του ROAS κατά 155%, αύξηση τζίρου 88% και άνοδο των επισκέψεων στο e-shop της κατά 111%.